A nitrit-mentes termékeink abban külömböznek a legtöbb előállító által készített termékektől, hogy nem pácsóval készülnek a pácolás során, hanem konyhasóval.
Füstölt termékeink mindegyikére igaz, hogy kiváló minőségű magyar, pörzsölt bőrös sertéshúsok feldolgozásával készülnek, hagyományos módon sózással (nem injektálunk páclét a húsokba), és hagyományos füstölőben fűrészporral füstölve (füstaroma vagy más mesterséges anyag felhasználása nélkül).
Füstölt hátsó csülök hagyományos pácolással 1851 Ft/Kg
Füstölt darabolt comb hagyományos pácolással 2693 Ft/Kg
Étkezési házi zsír 723 Ft/Kg
Füstölt kolozsvári szalonna 2486 Ft/Kg
Füstölt házikolbász CSEMEGE 2486 Ft/Kg
Füstölt házikolbász CSÍPŐS 2486 Ft/Kg